Zo werkt SLIMdiet

SLIMdiet bestaat uit 36 heerlijke gerechten waar je uit kunt kiezen. Daarnaast krijg je de beste persoonlijke begeleiding en werk je volgens een succesvol stappenplan. Je begint met vijf SLIMdiet-maaltijden per dag, en werkt toe naar een blijvend gezonde leefstijl. Alle stappen staan duidelijk omschreven in de handleiding. Zo weet jij precies wat je moet doen, hoeveel gewicht je verliest en hoe lang het duurt. SLIMdiet is zo klaar als een klontje. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Naast de maaltijden van SLIMdiet eet je ook 400 gram groenten per dag.

Voorbeeld

Bij de lunch maak je een lekkere salade met de groenten die je volgens het schema mag hebben, en dat zijn er aardig wat! De dressing maak je van een scheut olijfolie met citroensap of azijn. Kruiden zonder suikers en smaakversterkers mag je toevoegen.

En hierbij kies je bijvoorbeeld voor een SLIMdiet Groentesoep.

Een maaltijd van SLIMdiet is heel laag in de koolhydraten en eiwitrijk.

Op onze website vind je ook lekkere recepten die passen bij elke stap van je plan.

 

Gezonde leefstijl behouden!

Ben je klaar met de stappen, en heb jij je streefgewicht bereikt? Dan is het belangrijk om je gewicht te behouden. Maar nog belangrijker is het om een gezonde leefstijl aan te blijven houden. De gerechten van SLIMdiet kun je dan gebruiken als tussendoortje. Vanwege het lage gehalte aan koolhydraten en het hoge gehalte aan eiwitten, krijg je minder snel het ‘snaai’ gevoel, en dus minder snel trek in de ongezonde tussendoortjes. Wij kunnen je nog minimaal een jaar begeleiden om je gewicht en gezonde leefstijl te behouden.

© 2021 - 2024 afvallenapeldoorn.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel