Ervaringsverhalen

Josje H: 

"Inmiddels ben ik in 4 weken bijna 7 kg én de nodige cm kwijt!"

Mijn ervaring met SLIMdiet:

Op 22 maart, precies op mijn verjaardag, ben ik gestart met SLIMdiet. Ik dacht: Een nieuw jaar, een nieuwe start en een verjaardag kun je nu toch niet echt vieren.

Na het intakegesprek met Daisy en Wilma heb ik eerst de startersbox gekocht, met daarin alle smaken en soorten maaltijden die er zijn. Het is wel goed om alle smaken even te hebben geprobeerd! Vandaaruit kon ik gerichter kiezen uit de losse doosjes, met de dingen die ik echt lekker vind. De eerste dagen was het natuurlijk even wennen, maar al snel zat ik in het ritme van 5 SLIMdiet maaltijden per dag, met ’s middags en ’s avonds veel groente erbij. Heel gemakkelijk eigenlijk. Ook omdat je alle maatlijden door elkaar kunt gebruiken, is het erg makkelijk vol te houden. Ik neem wel eens als ontbijt een pannenkoek of een toetje. Net waar je zin in hebt.

Het (kaas)brood is bijv. erg lekker bij een soepje of een ratatouille, kun je lekker in dippen.  

Na een paar dagen ging de weegschaal eindelijk weer de goede kant en sindsdien is hij de goede op blijven gaan. Inmiddels ben ik in 4 weken bijna 7 kg én de nodige cm kwijt. Ik heb nog wel een weg te gaan, maar door het wekelijkse wegen en even bijpraten, ga ik het zeker volhouden en mijn einddoel halen.


Yvonne M:

"Voorheen at ik 's ochtends niet, maar door het havermout recept, ga ik dat nu wel blijven doen!"

Mijn ervaring met SLIMdiet:

We begonnen met buitensporten bij de sportclub hart for her Apeldoorn en ik zag de banner van SLIMdiet staan. Ik werd nieuwgierig. Ik voelde me opgeblazen en ik wilde afvallen. Ik was die corona kilo’s meer dan zat. Ik had al eerder de stofwisselingskuur bij Daisy gedaan, dat was toen heel goed geweest om mijn lichaam te detoxen, maar daarvoor was ik nu niet gemotiveerd.

In het begin toen ik de startersbox voor het eerst zag, vond ik het heel spannend, want wat gaat het met me doen. Het zag er heel aantrekkelijk uit en ik weet dat ik toen dacht ‘Wat lekker allemaal!’ Dat denk ik nu niet alleen, ik vind het ook!

Met het traject dat je volgt, krijg je alle stoffen binnen die je nodig hebt, want je neemt ook de bijbehorende multivitaminen en je moet zeker 400 gram groenten over de dag erbij eten. De afwisseling van de verschillende smaken is super, daardoor is het niet saai en verveelt het ook niet.  De uitleg was heel duidelijk, ook waarom de 400 gram groenten belangrijk zijn. Ik voel me al veel fitter en ik boek zeker resultaten. Mijn gewicht en vetpercentage gaan naar beneden, mijn spiermassa gaat omhoog en mijn mindset staat weer goed, heel belangrijk!

Het zou geen straf zijn als je het bijhoudt met de doosjes als tussendoortjes. Voor mij is de havermout ideaal, omdat ik voorheen ‘s ochtends geen zin had om te eten en het eigenlijk ook niet deed. Nu ga ik dat aanhouden, met de havermout! Heerlijk!! Ook als ik klaar ben met dit traject. Ik ben geen snoepkont, maar ik houd wel van hartige tussendoortjes. Daarvoor zijn doosjes ook makkelijk. Je krijgt genoeg eiwitten binnen en heel weinig koolhydraten. Met gewone tussendoortjes lukt dat niet.

De begeleiding is super goed, dat heb je wel nodig. Als ik thuis gewogen heb en het resultaat is minder, word ik weer gemotiveerd en word er gekeken hoe het komt.

Al met al: Ik kan het iedereen aanraden!


Wil S:

"Nu 9 weken verder, nog een kleine stap en de 10 kg is er af!"

Mijn ervaring met SLIMdiet:

Ik zag het voorbij komen op facebook en het was bij hart for her, de sportclub waar ik al jaren sport (met tussenpozen). Ik dacht, daar wil ik meer van weten! Ja, ook bij mij waren coronakilo’s bijgekomen. Een jaar geleden had ik een prachtige jurk gekocht voor de bruiloft van mijn dochter. Helaas ging die niet door vanwege corona. Nu bijna een jaar later, hangt de jurk er nog steeds. Maar het is te klein geworden, dus…Werk aan de winkel! 9 weken geleden ben ik begonnen met het SLIMdiet traject, mijn traject. Wat dat is voor iedereen verschillend. Ik dacht, als ik 8 kilo eraf heb, dan pas ik weer in de jurk. Maar samen met de coaches heb ik het doel op 10 kilo gezet. En daar ben ik nu heel blij om!

Het is echt een succes en heel goed te doen. Eigenlijk wel makkelijk, lekkere dingen en verschillende smaken die je helemaal op jezelf kan aanpassen van wat je lekker vindt. Nu 9 weken verder en nog een kleine stap te gaan en de 10 kilo is er af!! Inmiddels kan ik mijn prachtige jurk weer aan en als het zo doorgaat, moet ik het nog laten innemen…hahaha.

Ik heb nog nooit een dieet zo makkelijk kunnen volhouden en wat zo smakelijk is. Het is echt GEWELDIG! Ik ben helemaal trots dat de jurk weer past en hoop op een mooie bruiloft, die hopelijk dan wel doorgaat.

Wil je ook wat kilo’s kwijt, denk dan aan SLIMdiet. De begeleiding van Daisy en Wilma is TOP!

Dus ik zeg…DOEN!

© 2021 - 2024 afvallenapeldoorn.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel