Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor voedingsadvies/ voedingsconsulten:
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle adviezen en begeleiding gegeven door de voedingsdeskundigen van AfvallenApeldoorn.
1. De informatie op de website of social media is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De voedingsdeskundigen kunnen niet garanderen dat de informatie te allen tijde volledig en juist is. De informatie is algemeen informatief en kan niet worden aangemerkt als een advies voor een concreet persoon. Er kunnen dan ook op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan de op de website of social media aangeboden informatie. AfvallenApeldoorn sluit daarvoor elke aansprakelijkheid uit.
2. Persoonlijke en medische gegevens van cliënten worden zonder toestemming van cliënten nooit verstrekt aan derden.
3. De resultaten van cliënten die op de website of social media worden gedeeld met als doel promotie, is met toestemming van desbetreffende cliënten.
4. Voorafgaand aan het eerste consult wordt er een intake gehouden met de cliënt. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan een voedingsadvies op maat gegeven worden.
5. Bij wijzigingen in de situatie van de cliënt is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit door te geven.
6. De voedingsdeskundigen kunnen geen diagnoses stellen en zal bij twijfel of vermoeden van een medische aandoening de cliënt doorverwijzen naar een specialist. Het blijft echter de verantwoordelijkheid van de cliënt om hiervoor zorg te dragen.
7. Het voedingsadvies en/of de begeleiding is resultaat- en doelgericht zonder dat resultaat te garanderen. De voedingsdeskundigen sluiten elke aansprakelijkheid uit ter zake van schade, letsel of ziekte voortvloeiend uit of verband houdend met de opvolging door de cliënt van de verstrekte voedingsadviezen, tenzij sprake is van opzet of grove schuld van de kant van de voedingsdeskundige. Informatie welke van belang kan zijn voor een adequaat advies en begeleiding dient te worden gemeld. De voedingsdeskundigen zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste informatie die voortvloeit uit een onbekend of verzwegen gezondheidsaspect.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2021 - 2024 afvallenapeldoorn.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel